Despre noi

REINVENT CONSULTING

Despre noi

Reinvent Consulting este marca serviciilor integrate de consultanta comerciala, juridica, financiara si fiscala, un hub aflat la intersectia intre solutii de inalta expertiza, parteneri strategici, infrastructura logistica si resurse financiare.

Valorile companiei

Simtim ca, in afaceri, INCREDEREA ESTE ESENTIALA.
Analizam in profunzime fiecare caz in parte, gasim cele mai bune solutii si vorbim prin fapte.
Actionam cu convingerea ca TIMPUL ESTE IMPORTANT.

Simtim ca, in afaceri, INCREDEREA ESTE ESENTIALA.
Analizam in profunzime fiecare caz in parte, gasim cele mai bune solutii si vorbim prin fapte. Actionam cu convingerea ca TIMPUL ESTE IMPORTANT.

Stim ca INFORMATIA ESTE FACTORUL CHEIE.
Excelenta are la baza un management competitiv al cunostintelor. Investim o parte insemnata din resursele si eforturile noastre pentru a ne largi si aprofunda pregatirea si pentru a fi permanent informati cu privire la orice schimbari din ariile de activitate.

Consideram ca VIZIUNEA ESTE UNUL DIN FUNDAMENTELE SUCCESULUI.
Privim in ansamblu fenomenul de afaceri si intrevedem posibilitatile de dezvoltare a serviciilor integrate in intampinarea nevoilor variate si mereu in schimbare ale clientilor.

Apreciem CALITATEA SI PROFESIONALISMUL.
Experienta ne obliga sa facem din conduita responsabila si din calitatea superioara a serviciilor standarde ale activitatii noastre. In plus, cautam permanent sa ne autodepasim. Succesul prezent si viitor al clientilor nostri este responsabilitatea noastra neintrerupta.

Socotim ca, in afaceri, PRETUL TREBUIE SA FIE ECHITABIL.
Serviciile Reinvent Consulting au preturile echilibrate. Urmarim cel mai just raport intre onorarii si calitatea superioara a serviciilor.

In realizarea obiectivelor de afaceri SUNTEM RESPONSABILI SOCIAL.
Adevaratul succes presupune si eforturi de transformare in bine a societatii, precum si grija fata de mediu.

AVEM ACELEASI VALORI.
De aceea, credem ca vizita facuta este inceputul unui parteneriat castig-castig si suntem convinsi ca va veti bucura de alegerea de a intreprinde pasi importanti in afaceri alaturi de noi.

Valorile companiei

Avantajele unei afaceri incheiate cu noi decurg, in primul rand, din caracteristicile majore ce ne definesc activitatea: inovatie si servicii integrate.

Inovam din indatorirea pe care o avem fata de clientii nostri, de a oferi companiilor cele mai bune solutii in domeniul consultantei de afaceri pentru nevoile care apar in acest context economic inconstant, precum si din necesitatea de a ramane permanent in topul furnizorilor de asemenea servicii.

Serviciile integrate includ solutii de consultanta, atat comerciala cat si fiscala si financiar-contabila, oferita de catre avocati, respectiv de catre consultanti fiscali, proiecte de reorganizare a societatilor comerciale aflate in dificultate, contracte de management, servicii de audit, evidenta contabila, de negociere cu creditorii si recuperari de creante, servicii de infiintari societati comerciale si inregistrari de mentiuni, gazduire de sedii, servicii specifice proprietatii industriale.

Practic, intotdeauna, cerintele intreprinzatorilor isi gasesc solutii prompte si eficiente in acelasi loc: Reinvent Consulting. Acest lucru va scuteste de prospectari inutile si de dificultatea alegerii, de incertitudinea legata de experientele cu furnizori noi de servicii. Mai mult, procesarea unei solicitari pentru un client din portofoliul nostru inseamna ca situatia lui este deja cunoscuta, iar acest lucru contribuie la o mai buna calitate a serviciului onorat si la cresterea operativitatii.

De asemenea, fiecare demers in parte, realizat la nivelul aceluiasi compartiment, sau la nivelul unor departamente diferite din cadrul Companiei noastre, intruneste anumite conditii de interoperabilitate si de complementaritate. Astfel, procedurile, de la procesarea datelor si redactarea clauzelor prevazute in contracte si documente, pana la efectuarea propriu-zisa a serviciului, se completeaza si se sustin reciproc.

In al doilea rand, avantajele unei colaborari cu Reinvent Consulting decurg din valorile care ne orienteaza activitatea: incredere, valorizarea timpului si a informatiei, viziune, calitate si profesionalism, echitate si responsabilitate. Asemanarea, sau chiar similitudinea acestor valori cu acelea ale clientilor nostri, constituie premisa unei comunicari optime si a unor rezultate pe deplin avantajoase partilor implicate.

Suntem aici pentru a te ajuta!

Daca ai intrebari despre contabilitate, mentiuni ONRC?

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com